Utrustningen spelar en stor roll när du ska åka skidor. Att ha fel utrustning kan försvåra skidåkningen. Därför ska du investera i bra prylar i god kvalité som passar dig.

När du ska åka iväg till fjällen på en efterlängtad skidsemester är det bra att köpa all utrustning du behöver i god tid innan avresan. På Pölder kan du hitta massor med olika typer av utrustning. Det är en sportbutik online med ett stort utbud. De är proffs på utesport och därför ett bra val när du ska shoppa skidkläder och annat. Tänk på att inte bara köpa skidor och stavar utan även kläder. Att ha rätt kläder är faktiskt viktigare än du kan tro. När du är rätt klädd ökar du chanserna för att få en magisk fjällsemester.

“När det gäller skidor är det viktigt med rätt längd.” Läs mer här

Köp skidor och skyddsutrustning

När du ska köpa utrustning ska du utgå från det du ska göra på din fjällsemester. Ska du åka slalom är det bra att ha skidor, hjälm, skidglasögon, stavar och bra ytterkläder. Tänk även på att välja ett underställ som håller dig varm en hel dag och ullsockar på fötterna. Det är bäst att klä dig lager på lager, speciellt om det är kallt ute. För att skidsemestern ska bli magisk är planering a och o. Kolla upp i förväg var du ska åka skidor, var du kan parkera och var bästa backrestaurangerna är där du kan äta lunch.