Att resa behöver absolut inte vara dyrt. Genom att hålla ögonen öppna efter attraktiva priser på både själva resan men också reseattiraljer finns det mycket pengar att spara. Läs mer om det här!

Det är kul att resa och för många är det rentav det roligaste som finns. Ofta lockar äventyret, medan det ibland kan handla om att komma tillbaka till ett riktigt smultronställe. Resandet är förstås långt ifrån gratis, men otroligt uppfriskande och därför något av en nödvändighet för många människor. Dessutom finns det flera sätt att spara pengar för att komma lite billigare undan. Det kan gälla att hitta rabatter på flygresor och hotell men också på reseprylar – såsom väskan.com rabattkod med mera.

Många bäckar små

”Vad sägs om en tur- och returresa till Wien för 300 kronor – eller till New York för under 2 000 kronor? Ja, de senaste åren har flygpriserna rasat, och det går att få tag i flygbiljetter till helt osannolika priser.” Läs hela artikeln här.

Att boka resan på nätet är enormt smidigt och låter dig dessutom jämföra priset hos olika researrangörer innan du slår till. Det finns idag en stor mängd företag som säljer flygbiljetter, hotellrum och annat praktiskt som hör resandet till. Kanske behöver du en hyrbil på resan? Du har alla möjligheter att hitta även detta på nätet.

När du hittat det du söker till det bästa priset ska du undersöka om det dessutom finns en rabattkod att använda. Gör en enkel sökning i en sökmotor på butikens namn i kombination med ”rabattkod”, om du inte fått information om rabattkoden via exempelvis ett nyhetsmejl. Vissa hotellbokningssajter erbjuder regelbundet rabattkoder där du har möjlighet att ta del av ett visst antal procents rabatt på bokningen. Det skadar heller inte att besöka respektive hotells webbsajter för att titta efter aktuella kampanjer.